Logo Landal Greenparks

114 eigentijdse recreatiewoningen aan een strandmeer

Niet eenheid maar juist diversiteit is het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de Drentse Lagune. De variatie in woningtypen en architectuur rond een strandmeer geeft het resort de sfeervolle uitstraling en allure die past bij de omgeving.

Een fantastisch resort

De beleving van het strandmeer staat centraal bij het ontwerp van de 16 woningvarianten. Alle woningen zijn gesitueerd op ruime kavels eigen grond. De woon- en eetruimten zijn zoveel mogelijk georiënteerd op de tuinen en het strandmeer. De woningen aan het water beschikken over een eigen strand of steiger.

Daarnaast zijn er verspreid over het park speeltoestellen, vissteigers, duinpannen en een vogelkijkhut. Is het weer wat minder? Geen zorgen, want in het overdekte zwembad is het altijd aangenaam.

Drentse Lagune - Luchtfoto recreatiepark
Landal Drentse Lagune - Omgeving natuur

Recreatie, waterpret en overdekt zwembad

Waterpret verzekerd…bij lekker weer zwemmen vanaf het eigen zandstrand, vissen vanuit de tuin van uw woning, kanoën of waterfietsen, het grote eigen meer biedt u volop mogelijkheden. 

De Beachclub zal het kloppend hart vormen van de Drentse Lagune. Een trendy spot, waar een eigentijds restaurant met zonneterras zijn plek gaat krijgen en plaats is ingeruimd voor een overdekte speelruimte met klimwand en uitdagende spellen, receptie en parkshop. Comfortabele strandkorven, waterschommels, een foodtruck, strandhuisjes, een heuse bedoeïnentent en de verhuur van supboards, (water)fietsen en bootjes op het sfeervolle strand zullen uiteraard niet ontbreken.

Harmonieuze, natuurlijke overgangen

Om de uitstraling van het resort ultiem tot zijn recht te laten komen, wordt de groenvoorziening tot in de puntjes afgestemd op de woningen en het strandmeer. Natuurlijke overgangen met bentgras, helmgras, eik, berk en els sluiten naadloos aan bij de omgeving. Rozenbottelstruik, meidoorn, sleedoorn, duindoorn, els en liguster bieden u de privacy in uw privétuin.

Landal Drentse Lagune - Recreatiewoning kopen - Streetview
back to top